reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
10 gener 2014
Circulars

A l'Escola Bressol El Margallo treballem de manera conjunta amb l'empresa de càtering Cuina i Gestió S.L. Empresa especialitzada en la gestió integral dels serveis d'alimentació a molt centres educatius de la ciutat. Els menús estan elaborats per un equip de dietistes que tenen en compte la dieta mediterrània, l'estacionalitat dels productes i unes normes dietètiques respectuoses amb els gustos dels consumidors.

Els plats s'adapten a les necessitats dels infants i és per això que, si hi ha algun infant que té alguna al.lèrgia i/o intolerància la Unitat de Dietètica del Departament de Qualitat de l'empresa planifica un menú especial, individual i adaptat per al nen/a que ho necessiti. 

Per a més informació podeu consultar el web de Cuina i Gestió que us mostrem a continuació, així com veure els menús dels àpats sencers i triturats elaborats pel mes de maig.

Fitxers Relacionats: