reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
31 març 2014
Notícies

El període de preinscripció a les escoles bressol per al curs 2014/15 és del 5 al 16 de maig de 2014. Si voleu conèixer el calendari, criteris, barems i documentació necessària només cal que cliqueu ens els enllaços que trobareu al final d'aquesta notícia. La sol.licitud la podreu trobar en aquest mateix apartat a partir del dia 10 d'abril.

Aquest curs actual com a novetat, hem engegat un nou projecte conegut com a: "Tastet d'escola" que, pertén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l'escola. Va enfocat a aquells infants que han de començar el P3 el curs que ve i que actulament no estan escolaritzats. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d'educació infantil, alhora que l'infant farà també els primers inicis de socialització dins del grup classe. La inscripció al projecte es pot fer a la Oficina Municipal d'Escolarització i ha començat coincidint amb l'inici de preinscripció a P3, és a dir de l'11 de març, i restarà oberta fins el mes de juny. El preu d'aquest nou servei serà de 40 euros al mes.

Si no heu pogut realitzar la preinscripció dins el termini establert (5 al 16 de maig) podeu fer-la igualment a l'Oficina Municipal d'Escolarització (Carrer Rosselló 2-3, i telèfon 977.010.046). 

Podeu preguntar en quines escoles han quedat places lliures o bé posar-vos a la llista d'espera, en cas de que l'escola triada estigui plena.