reus.cat
cerca
Logotip escola Margalló
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
FAÇANA
jardins

Benvinguts a l'EBM El Margalló

La Xarxa d'Escoles Bressol Municipals de l'Ajuntament de Reus està formada per 6 escoles bressol que són fruit de la col·laboració directa amb les famílies, on s'ofereix una educació inclusiva amb una atenció especial al caràcter i a les necessitats educatives de cada infant. Tots els professionals que treballen dins d'aquesta xarxa tenen un objectiu comú: acompanyar, potenciar i afavorir el desenvolupament integral de l'infant.

L'Escola Bressol Municipal El Margalló pertany a un dels sis centres que formen aquesta xarxa i està ubicat en un mas històric amb molt d'encant, conegut antigament com Mas de Casagualda d'estil modernista, dins del Barri Fortuny de Reus. Com a escola bressol varem iniciar la nostra activitat el 12 de setembre del 2006 i compartim espai exterior, jardins i algunes instal.lacions amb el Centre Cívic Migjorn.

Actualment, oferim una atenció educativa per a nens i nenes dels 4 mesos als 3 anys, amb una capacitat de 36 places. Comptem per tant, amb una línia educativa que proporciona un ambient molt familiar i acollidor a tots els infants i famílies que participen dins del nostre espai educatiu. També comptem amb un projecte educatiu d'Escola Oberta diferenciador i que potencia la relació directe entre l'escola i la família d'una manera més directe i rica pedagògicament.

El centre ofereix a totes les famílies i infants els següents serveis:

  • Servei escolar comprès de 9 a 13 h i de 15 a 17 h
  • Servei d’acollida matinal de 7.45 a 9 h o de 8:30 a 9 h
  • Servei de menjador de 12 a 13 h o de 12 a 15 h

Per Nadal i Setmana Santa obrim amb un horari intensiu de 9 a 15 h, amb servei d'acollida opcional. I a partir del darrer dia del calendari escolar del mes de juny decretat per la Generalitat de Catalunya i fins finals de juliol es reduirà a un horari matinal, amb el servei de menjador i acollida matinal. Així com destacar que, durant el mes d'agost alguna de les EBM de Reus obren també les seves portes per continuar les accions educatives durant aquest mes d'estiu per a les famílies de les EBM i infants de la ciutat que ho necessitin, però ja com a servei de casal d'estiu amb altre gestió i personal.

L’equip educatiu està format per: tres educadores/tutores, una educadora que realitza suport a les aules, 3 assistents infantils i si és necessari vetlladora. Una directora que també fa funcions de suport a les aules. També comptem amb la figura de dos "pulls" per substituir baixes a totes les EBM de Reus. Els equips de professionals de les Escoles Bressol Municipals de Reus estan gestionats per la Fundació per l'Acció Educativa del Grup SAGESSA.

Us convidem a visitar-nos i poder veure les nostres instal.lacions, us atendrem encantats! 
En aquest apartat podeu veure el lipdub del centre realitzat durant el curs 2012-13, per totes les famílies, infants i equip educatiu del centre.