reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
FAÇANA
jardins

Benvinguts a l'EBM El Margalló

La Xarxa d'Escoles Bressol Municipals de l'Ajuntament de Reus està formada per 6 escoles bressol que són fruit de la col·laboració directa amb les famílies, on s'ofereix una educació inclusiva amb una atenció especial al caràcter i a les necessitats educatives de cada infant. Tots els professionals que treballen dins d'aquesta xarxa tenen un objectiu comú: acompanyar, potenciar i afavorir el desenvolupament integral de l'infant.

L'Escola Bressol Municipal El Margalló pertany a un dels sis centres que formen aquesta xarxa i està ubicat en un mas històric amb molt d'encant, conegut antigament com Mas de Casagualda d'estil modernista, dins del Barri Fortuny de Reus. Com a escola bressol varem iniciar la nostra activitat el 12 de setembre del 2006 i compartim espai exterior, jardins i algunes instal.lacions amb el Centre Cívic Migjorn.

Actualment, oferim una atenció educativa per a nens i nenes dels 4 mesos als 3 anys, amb una capacitat de 36 places. Comptem per tant, amb una línia educativa que proporciona un ambient molt familiar i acollidor a tots els infants i famílies que participen dins del nostre espai educatiu.

El centre ofereix a totes les famílies i infants els següents serveis:

      -Servei escolar comprès de 9 a 13 h i de 15 a 17 h
-Servei d’acollida matinal de 7.45 a 9 h o de 8:30 a 9 h
-Servei de menjador de 12 a 13 h o de 12 a 15 h

Per Nadal i Setmana Santa obrim amb un horari intensiu de 9 a 15 h, amb servei d'acollida opcional. I a partir del 22 de juny i fins el 31 de juliol, iniciem l'horari d'estiu també fins les 15h. Així com destacar que, durant el mes d'agost algunes de les EBM de Reus obren també les seves portes per continuar les accions educatives durant aquest mes d'estiu per a les famílies de les EBM i infants de la ciutat que ho necessitin.

L’equip educatiu està format per 6 professionals: dues educadores/tutores, una educadora que realitza el projecte d'anglès a P2, una educadora de suport. I una directora que també fa funcions de suport a les aules. També comptem amb la figura d'un "pull" per substituir baixes a totes les EBM de Reus. Els equips de professionals de les Escoles Bressol Municipals de Reus estan gestionats per la Fundació per l'Acció Educativa del Grup SAGESSA pel curs 2016-17.

Finalment afegir que, comptem amb un servei novedós conegut com a "Tastet d'escola" mitjançant el qual infants que al setembre comencen P3 i no han estat escolaritzats, poden assistir al centre uns dies i hores concretes per promoure els hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d'educació infantil, alhora que aquests infants fan els primers inicis de socialització dins del grup classe. A la mateixa Escola Bressol El Margalló podeu demanar més informació sobre aquest servei o anar directament a la OME. A continuació us adjuntem la docuementació i informació necessària:

-Normativa Tastet Escola EBM Margalló 2017-18

-Sol.licitud de preinscripció Tastet Escola 2017-18

Us convidem a visitar-nos i poder veure les nostres instal.lacions, us atendrem encantats! 
En aquest apartat podeu veure el lipdub del centre realitzat durant el curs 2012-13, per totes les famílies, infants i equip educatiu del centre.

 

 

 

 

Videos Relacionats: 
LIPDUB EBM MARGALLÓ